top of page

FAQ

 • Verkopen jullie cadeaubonnen?
  Ja wij verkopen cadeaubonnen. Deze kan je terug vinden in onze webshop onder cadeaubon. Wij voorzien een digitale cadeaubon, die we via mail naar jo of iemand anders toe sturen. Je kan deze zelf afprinten en afgeven. Onze cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig vanaf besteldatum. Er staat een code op die je kan gebruiken bij afrekenen. Je kan deze bon voor jezelf aankopen. Dan wordt deze naar jou gezonden. Je vult jouw eigen emailadres in. Je kan deze dan zelf afdrukken en cadeau geven. Je kan deze bon voor iemand anders aankopen. Dan vul je het emailadres in van de persoon die de bon mag ontvangen. Zij krijgen dan de bon in hun mailbox en kunnen deze gebruiken in onze webshop.
 • Kan ik betalen op factuur?
  Koop je ons materiaal aan voor een school, een bedrijf, een kinderopvang,... en wil je betalen op factuur. Ga naar onze contactpagina of stuur een mail naar stephanie_p@live.be met de bestelling die je wenst te plaatsen. Gelieve de nodige gevens erbij te vermelden. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met jou.
 • Hoe kan ik betalen?
  je kan op onze site betalen met - bancontact - Ideal - Overschrijving
 • Verzenden jullie ook naar Nederland?
  Ja, wij verzenden bestellingen naar -België - Nederland - Frankrijk - Duitsland
 • Nemen jullie retours aan?
  Neen, Wegens hygiënische redenen is het niet mogelijk sensory boxen en houten speelgoed terug te sturen.
 • Hebben jullie een fysieke winkel?
  Neen, wij hebben geen fysieke winkel. Op de website staan foto's van de materialen. Op onze instagrampagina ken je ook foto's zien van onze materialen https://www.instagram.com/littleplayfriends/
 • Kan ik materiaal laten personaliseren?
  Ja dat kan altijd. Je kan een naam laten graveren op hout. Je kan zelf een figuur kiezen. Je kan zelf een thema kiezen voor een trofast deksel. Je kan..... Laat ons weten wat je graag wil laten maken, personaliseren. Wij sturen je een offerte op maat door.
 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?
  De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van de bestelde goederen. De minimum verzendkosten in België bedragen € 6.90. Bestellingen in België boven de € 130,00 worden gratis verzonden. De minimum verzendkosten naar Nederland bedragen € 12,00. Bestellingen in Nederland boven de € 260,00 worden gratis verzonden. Voor verzenkosten naar andere landen, zie website bij afrekenen. Een bestelling afhalen is ook mogelijk. Dat kan na afspraak in Schellebelle.
 • Zijn onze materialen veilig?
  Onze sensory boxen bevatten kleine onderdelen en zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. jonge kinderen dienen steeds door een volwassene begeleid te worden. Indien ze correct gebruikt worden, zijn ze absoluut veilig. Ze worden gemaakt in huiselijke sfeer en kunnen sporen bevatten van noten en andere allergenen. Bij jonge kinderen let je best op dat ze de materialen niet in de mond steken. Alles is conform de Europese Speelgoedrichtlijnen. Wij gebruiken alleen natuurlijke kleurstoffen, verf op waterbasis en essentiële oliën. Little Play Friends is niet vetantwoordelijk voor ongevallen met desbetreffend geleverd materiaal.
bottom of page